Januar gik med - 14 indlæg der er værd at se igen

5 grønne planter du må eje i 2015

grønne planterVia: Pinterest

Grønne planter var et hit i 2014 og det bliver bestemt ikke mindre her i 2015. Jeg tror at trenden bliver endnu større, end hvad den var i 2014, og jeg er helt klart tilhænger. Jeg har fundet 5 forskellige planter, som har været populære både på instagram og i blogland, og dertil synes jeg bare at de er super pæne.

Grønne planter er med til at friske ens hjem op på flere måder. For det første er det super flot at se på, og så bringer de lidt liv i hjemmet, derudover er planter jo formidable til at forvandle Co2 til ilt. Virkelig smart. 😉 Så hjemmet bliver holdt frisk på en helt anden måde, end hvis man ikke havde planter.

Jeg har før skrevet om kaktusser, som I kan se her, og har selv et par stykker her hjemme. Jeg kan godt lide, at man kan få så mange forskellige slags af dem. I løbet af dette år vil jeg rigtig gerne have fat i, Monstera deliciosa og Pilea peperomioides, de er virkelig flotte og ville virkelig pynte her hjemme hos os. Så dem må jeg ud og have fat i, på et tidspunkt.

Kunne du tænke dig at vinde en ferie til en værdig af 12.000 kr.? Så se mere her. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar gik med - 14 indlæg der er værd at se igen