Gaven i sidste minut - Print selv plakat

5 give aways – Vind en ekstra julegave

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Glædelig 23. december! I morgen er dagen hvor vi skal dele gaver ud og det er jo bare super hyggeligt at give gaver og at modtage dem. I morgen er også dagen hvor jeg trækker 5 vindere af de virkelig gode give aways der er i gang her på bloggen lige nu, og jeg må sige at jeg gad godt det var mig, som vandt dem, men heldigvis er det nogle af jer som bliver så heldige.

VIND TRÆ BJØRN FRA WODIBOW

give away træ bjørn

Den sidste give away der blev sat igang, er denne fine træ bjørn. Se hvordan du deltager lige her.

VIND (MAGASIN) HOLDER FRA KN-S CPH

Magasin holder3. søndag i advent satte jeg denne give away igang, hvor du kan vinde en lækker holder, som bl.a. er god til magasiner eller bøger. Deltag lige her.

VIND FLAMING WATCH

Give away flaming watch Som en eksta gave til en af jer, kan I vinde et smukt unikt ur, fra Kulör Design Lab. Hvert ur er forskelligt. Deltag lige her.

VIND 500 KR. TIL INDELIV

indeliv give away insta

Mangler du lidt lækkert til boligen, så kan du vinde et gavekort på 500 kr. til Indeliv. Der er masser af skønne sager, som godt måtte stå hjemme i vores lejlighed. Deltag lige her.

VALGFRI PLAKAT FRA I LOVE MY TYPE

I love my typeDen første give away der blev sat i gang, er en valgfri plakat fra I Love My Type. De laver nogle rigtig smukke plakater. Jeg har selv flere af dem og er super glade for dem. Deltag lige her.

HUSK: Det er ved at være sidste chance, så deltag i dem alle og måske er det dig, som bliver den heldige vinder. Jeg finder 5 vindere i morgen.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaven i sidste minut - Print selv plakat