14 tegn på at du er besat af bolig indretning

5 gennemtænkte køkkener

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

I var ret vilde med mit indlæg om 6 geniale detajler vi alle burde have på badeværelset, så derfor tænkte jeg at fortsætte lidt i samme dur. I dag har jeg fundet 5 gennemtænkte køkkener, hvor detaljerne er i fokus og hvor det er tydeligt at se, at der fra starten har været en plan med køkkenet.

Køkkener kan ofte komme til at ligne hinanden ufattelige meget, hvilket gør en smule ondt i hjertet på en der er besat af indretning. Et køkken må godt skille sig og fortælle sin egen historie og ikke mindst passe til den familie, som bor i hjemmet. Så lad dig inspirere af disse 5 gennemtænkte køkkener.

ET KØKKEN AF KRYDSFINER

Køkken i træMade Architects

Dette køkken må man sige, at det skiller sig ud og jeg er vild med det. Her kommer den smukke struktur i træet virkelig til sin magt og selvom det kan virke en smule overvældende med et køkken, som dette så får det lyse træ og hvide marmor bordplade, det til at virke simpelt og forholdsvis neutralt.

Dog kunne man forestille sig, at køkkenet kan være ret upraktisk, hvis det ikke er blevet behandlet eller lakeret. Men mon ikke det er det.

SORT ELEGANCE

Sort og elegantStylizimo

Man begynder at se mere og mere til de mørke tendenser, hvilket glæder mig rigtig meget. Et køkken som dette er ikke bare anderledes men også elegant, personlig og noget helt unikt. Den fede detalje med hylden der går i et med resten af køkkenet, kan jeg ikke andet end at klappe i mine små hænder over.

KOMBINATION AF TRÆ OG MESSING

5 gennemtænkte køkkener
April and May

Når lyst træ og messing bliver kombineret opstår der magi. Ved første øjekast på dette køkken, var der ikke rigtig andet at sige end WOW. Helheden i rummet er bare fantastisk. Det elegante sammenspil mellem de varme farver og de kolde farver bringer en masse dybde ind i rummet, som kan være svært at opnå.

PASTEL HIMLEN

Pastel himlenBoligcious

Selvom det svinger meget med hvor populære pastel farver er, så kan man da ikke andet end at beundre dette køkken. Farverne er virkelig sat i fokus og der er ingen tvivl om at familien, som bor i hjemmet her, er vild med pastel farver.

Derudover synes jeg at den fine reol væg er en super god ide til køkkenet. Det er noget man selv kan lave, det ser vildt godt ud og så giver det mere opbevaringsplads. Og læg lige mærke til at emhætten er gemt væk kasse og malet i samme farve, som nogle af de andre kasser. Det er lige før man slet ikke kan se emhætten mere.

LYSE OG MØRKE TONER DER GÅR OP I EN HØJERE ENHED

Mørke og lyse tonerLucdesign

Kombinationen af de lyse og mørke toner i køkkenet her, giver mig næsten kuldegysninger ned af ryggen. Gentagelsen af det mørke og struktur rige træ, skaber en god rytme og varme i rummet. Kontrasten af det mørke træ og de grå og hvide farver, bliver der skabt dybde og balance i rummet. Køkkenet får en ekstravagant følelse over sig, netop på grund af valg af materialer og de smukke strukturer som kommer til syne.

Fik jeg muligheden for at vælge i mellem disse køkkener, så kunne jeg sagtens se mig selv i det sorte køkken (nr. 2) eller det sidste køkken. De er klart mine favoritter. Hvilke er dine favoritter? 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 tegn på at du er besat af bolig indretning