2 lette og billige DIYs til kontoret

5 forårs musthaves + rabatkoder

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Det er en smule varmere i dag, man er begyndt at kunne høre fuglene og nogle steder har jeg sågar set at der er begyndt at komme små skud på blomster, buske og træer. Foråret er på vej! Hvor er det bare dejligt. Vi får længere og længere dag og humøret stiger. Det er virkelig det jeg har ventet på i længe.

For at fejre forårets ankomst (7-9-13), så har jeg fundet 5 forårs musthaves til jer, plus skaffet en rabat kode, der giver 15 % i to webshops. Fedt ikke?

5 forårs musthavesLA:BRUKET bade salt//Exotic plakat//Normann Copenhagen sko stativ//Nomess Copenhagen spring scissor//Hortensia plakat

Alle 5 ting giver mig en skøn forårs fornemmelse i kroppen, specielt saksen fra Nomess CPH og den vildt smukke Hortensia plakat. Bare farverne på plakaten gør mig i godt humør.

Når man nu til rabatkoden. Ved at bruge koden LIVINGBYCKK15, får du altså 15 % rabat hos Justspottet og Moodings, hvilket er to af mine yndlings webshops. Du kan finde vildt mange lækre sager derinde og så er siderne også sat pænt op, hvilket er et plus, for mig i hvert fald. Koden gælder til og med 16 januar. Så der er god tid til at shoppe lidt.

Mangler du lidt mere inspiration til hvad du kan putte i dit hjem, som kan skabe en hyggelig og afslappet stemning, så tag et smut forbi 10 ting der skaber en perfekt søndags stemning.

Har du set nogle bolig sager, som du bare må eje her til foråret?

Indlægget indeholder affiliate links, men er ikke sponsoreret. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 lette og billige DIYs til kontoret