8 smukke DIYs til julen

3. søndag i advent give away – Magasin holder fra KN-S CPH

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Nu er det en 3. søndag i advent og det betyder endnu en konkurrence til jer. Denne gang kan en af jer være så heldig at vinde en smuk og simpel magasin holder fra KN-S Copenhagen. Designeren bag KN-S Copenhagen hedder Kristian Norhave og han designer mange virkelig lækre ting. Tag et smut forbi hans shop eller Instagram, for at se nogle af de skønne sager.  Magasin holderKN-S 2015

Det er altså denne smukke sag en af jer kan vinde. Den er lavet i klart akryl og så kan den bruges til magasiner, kogebøger, børnebøger, vigtige papirer på kontoret eller måske endda vende dem om og så bruge den på en opsats til pynte sager. Der er mange muligheder og jeg må nok sige at jeg er ret misundelig på den som vinder holderen her.

For at deltage i konkurrencen skal du:
– Være fast læser af bloggen, det vil sige: følge på facebook og/eller bloglovin
– Følge KN-S Copenhagen på hans instagram side – @knscph
– Skrive hvorfor du skal finde denne fine magasin holder i kommentar feltet

Give away

Held og lykke. Vinderen findes d. 24 december, sammen med de andre skønne give aways, der kører på bloggen lige nu: Valgfri plakat fra I Love My Type, gavekort på 500 kr. til Indeliv og et unikt ur fra Kulör Design Lab.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

33 kommentarer

 • Line

  Fordi mine magasiner altid ligger i en bunke ig det ser sgu ikke for kønt ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Jeg vil gerne vinde magasinholderen, da den passer perfekt ind i min minimalistiske, skandinaviske stil. Med så enkel en magasinholder er der også plads til lidt ekstra spræl på farverne, uden at det bliver for meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Feldborg

  Jeg vil super gerne vinde magasinholderen, så jeg kan holde orden 🙂 Og så kan den bruges i så mange forskellige sammenhænge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er de fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefania E.

  Jeg vil rigtig gerne vinde den, så jeg kan holde orden på mine bøger og magasiner. Jeg har ikke fundet en magasinholder som er så simpel og fin, denne er derfor helt perfekt og ville passe ind i vores hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Holmgren

  Jeg ville bruge dem til mine leatherbound bøger fra Barnes and Nobles, de er så flotte og fortjener at blive blive vist frem og det kunne den her holder hjælpe godt til! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Fordi jeg vil bruge den til mit tons hvide stearinlys, det tror jeg vil se fedt ud :67:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Fordi jeg mangler den i mit køkken til alle mine kogebøger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  …Hvis jeg vinder vil jeg give den til min søde kæreste, fordi hans (mange!) bøger altid falder ned af hans reol, hvis man går ind i den – og denne magasinholder ville være en stilfuld måde at kunne det til livs! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Mørch

  Jeg skal vinde den flotte magasinholder fordi jeg aldrig kan finde et ordentligt sted til mine magasiner og så vil den jo pynte helt vildt i min nye lille studielejlighed 🙂 God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hvor er den fed. Den ville være perfekt til at holde styr på kogebøgerne i køkkenet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den fin! Ville vildt gerne vinde fordi jeg har så fucking mange magasiner, som bare ligger i bunker rundt omkring i huset! Kunne være dejlig at få lidt orden i dem :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Nguyen

  Mine magasiner ligger lidt over det hele, så det ville være perfekt at have lidt orden i det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Vil bruge den til mine Bo Bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg læser mange magasiner, men de ender ofte med at ligge og flyde rundt omkring..
  OBS: Følger begge, men hedder intet der kan associeres til mit rigtige navn på Instagram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose Talbo

  Fordi jeg ikke har nogen reol, så alle mine bøger og magasiner ligger spredt ud over det hele i små bunker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg skal vinde fordi, jeg lige står og mangler sådan en fin bogholder til mine bøger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg skal vinde så kan jeg holde styr på mine kogebøger i mit nye køkken, hedder @tullepia1966 på instagram. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  Fordi min lille søns bøger altid ender i en bunke på gulvet! 🙂 Nu er der mulighed for, at de kan blive en fin del af indretningen på et børneværelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Den ville passe helt perfekt på min industrielle reol, og så kan mine magasiner endelig stå op i stedet for at ligge ovenpå hinanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi jeg har købt en magasinholder i Tiger, der slet ikke kan holde dem, så de ryger igennem bunden ): Det ville være lækkert at have en magasinholder, der faktisk kan klare mosten 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen

  Fordi min kæreste trænger til et sted at have sine bøger! Haha de flyder lidt rundt og kunne være så fine at have til hans bøger 🙂 Den ville passe godt ind til hans lejlighed da den er meget minimalistisk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Hansen

  Jeg er netop flyttet hjemmefra, så denne magasinholder ville pryde mit nye hjem så smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A.

  Følger alle steder.. Jeg vil gerne vinde, for lige nu ligger mine magasiner bare i en bunke på gulvet, og det ser meget rodet ud.
  Glædelig december til dig og dine..
  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Søe Naldal

  Mine magasiner er gemt af vejen lige nu, men da de er så pæne, kunne det være fedt at “udstille” dem lidt mere med denne holder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line marie jørgensen

  fordi mine bøger og magasiner altid er et stort rod, og den smukke magasinholder vil hjælpe mig med at få orden i det, i kombination med at det endda vil pynte i indretningen! :person_frowning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Fordi min magasiner altid flyder, hvilket min kæreste efterhånden er godt og grundig træt af 😀 Ups! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille L

  Jeg hader rod og kunne virkelig godt trænge til at få styr på mine blade og bøger, så det ser ordentligt ud!! 🙂
  Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  På mit skrivebord har jeg nogle opslagsbøger, og jeg er træt af de bare ligger. Det vil være fantastisk at få styr på dem på en pæn måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg ejer ikke nogen magasinholder, men den er ret god, kan jeg godt se 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Min søns bøger ligger og flyder over det hele, så den ville være supergod til at holde orden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Odgaard

  Den er så fin og enkel. SÅ behøvede alle mine blade ikke ligge under sofabordet – ville dét ikke være mageløst! 😀 Jeg hedder i øvrigt haengekoejehud på Instagram 😉

  Dejlig dag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Jeg hader salgstaler, men jeg er vild med magasinholderen. 🙂 Pt. ligger alle mine fine bøger i en skuffe, fordi de ellers vælter på min store hylde. Det ville jeg være ude over med den smukke holder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 smukke DIYs til julen