11 Print selv plakater - Valentins udgave

3 nye og smukke plakater

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Søndag er altid den perfekte dag til at slappe af og læse blog og se på smukke billeder. Så i dag vil jeg vise mine 3 nye og smukke plakater, der hver i sær pynter i kontoret, køkkenet og soveværelset. Faktisk har disse 3 plakater være med til at sætte prikken over i’et i hvert rum. Det er altså fantastisk når plakater kan, påvirke et rum så meget.

Derudover har jeg fundet en vinder af den flotte flash up hylde fra One cph. Se om det blev dig i bunden af indlægget.

KONTORET

Plakater– Indlægget er udgivet i samarbejde med Desenio

3 nye og smukke plakater

På kontoret har jeg hængt reflection plakaten op, med den fineste flamingo på. Jeg er virkelig vild med den, og så passer den bare så godt ind på kontoret. Derudover synes jeg budskabet i billedet passer perfekt ind i mit kreative rum. At man kan spejle sig i i det man laver og dem man omgiver sig med.

Teksten under flamingoen lyder således:
Attract what you expect. Reflect what you desire. Become what you respect and mirror what you admire.
Et fantastisk budskab, der er blevet mit nye motto!

KØKKEN

køkken detajler soveværelse

I køkkenet valgte min kæreste The butcher’s selection. En sjov og fin plakat, der er perfekt i køkkenet. Jeg har i længe ledt efter en plakat der minder om, og nu fandt jeg endelig en, som både min kæreste og jeg er glad for.

SOVEVÆRELSE

Soveværelset

I soveværelset endte det faktisk med, at min kæreste fik lov til at vælge hvilken plakat vi skulle have, og så blev det denne majestætiske løve. Den passer rigtig godt ind i vores nye hjørne i soveværelset, og det rå udtryk den har, gør at hjørnet kommer til at virke knap så feminint og derimod mere stilfuldt.

Alle tre plakater er fra den svenske plakat hjemmeside Desenio. De laver virkelig mange flotte og inspirerende plakater og så er det helt vildt billigt.

Indlægget er lavet i samarbejde med Desenio. 

sidebar deler

Da det er valentins dag i dag, så bliver det selvfølgelig nr. 14, som er den heldige vinder. Stort tillykke til dig Ida. Jeg har sendt dig en mail.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Vanessa

  Den sidste plakat med løven er simpelthen så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja den er jeg også rigtig vild med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 Print selv plakater - Valentins udgave