5 reolsystemer skabt til de danske hjem

3 Ikea produkter som virkelig gør det godt

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Ikea er virkelig noget jeg både elsker og til tider slet ikke bryder mig om. Selvom konceptet er super fedt og fungerer rigtig godt og rigtig mange af deres produkter er virkelig lækre, andre.. not so much. Men i hvert fald, så har jeg fundet 3 Ikea produkter som virkelig gør det godt og jeg mener virkelig!

Vi nok alle sammen prøve at købe stort ind i Ikea, for lets face it, det er dyrt at købe ind til hjemmet og i Ikea, kan man få det meste. Det er ikke altid det flotteste, men det fungerer. Nogle gange så formår de faktisk at lave noget, som virkelig er pænt og som mange gerne vil have fingrene i. For eksempel Ekby hylderne, som jeg virkelig ikke forstå blev fjernet fra sortimentet. Jeg mener, få den nu sat i produktion igen, så vi kan købe den. Den var jo så fin og selvom den minder lidt om String, så var den alligevel langt fra. Hvilket en design elsker, som jeg virkelig godt kan lide. Alle de kopier der, holder jeg mig fra.

IVAR

ivar skabeBloggabagis

Disse fine træskabe kaldet Ivar, er jeg virkelig fan af. Både fordi de er så simple og fordi man selv kan ændre looket på det med en strøj maling. Derudover så er de nu også fine i fyrtræ, som også er ret trendy i indretningen.

BESTÅ

3 ikea produkter som virkelig gør det godtApartment therapy

Når vi flytter har jeg forhåbninger om at erhverve os et på skabe i Bestå serien. De er super fine, enkle og så passer de bare ind til det meste. Mads er også med på den, vel og mærke hvis der er plads. Så det er jeg sikker på vi nok skal få.

MALM

Malm kommodeStylizimo

Malm kommoderne kender de fleste sikkert også. En fin og billig kommode, som i de rette omgivelser kan komme til at se virkelig lækre ud. Se bare her! Du kan se flere billeder fra dette lækre soveværelset liger her. Kommoderne her vi også selv et par stykker af. Specielt de hvide er jeg glade for, så de skal helt sikkert bruges igen, de andre i træ laminat er jeg ikke så sikker på.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

8 kommentarer

 • Skal selv have fundet en kommode- agtigt noget, til mit værelse, så tusinde tak for inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det var da så lidt. Dejligt at kunne hjælpe lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Last Offspring

  Agreed! Og Ivar er super flot i en blanding af træ og farver 🙂 Dejlig blog du har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHA jeg har også to ud af tre i mit hjem. Er især pjattet med IVAR skabene. De er så smukke op af min petroliumsblå/grønnevæg.

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Fedt. Det vil jeg godt tro ser godt ud. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hey ……hvor er tæppet fra som ligger på gulvet, er det også fra ikea ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Hej Rikke.
   Det kan jeg desværre ikke svare dig på, men smut evt. over til Stylizimo, hun kan nok svare dig på det, da det er hendes hjem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 reolsystemer skabt til de danske hjem