Magasin

25 % i Sinnerup Herning

Da butikken skal flytte og vi skal have ryddet op og solgt ud af en mase ting, er der lige nu 25 % på alt i Sinnerup også på i forvejen nedsatte varer. Det gælder dog ikke møbler og bestillingsvarer.

Jeg var lige et smut forbi i dag, inden alle de gode ting bliver taget, for at shoppe lidt. Jeg fik købt en del ting, en kjole til min søster og hendes kærestes bryllup og deres datters barnedåb (GLÆDER MIG). Så fik jeg købt et par håndklæder fra Södahl, en sukkerkrukke fra Kähler, en skifferplade og en sætte kasse, som skal bruges til en reol på badeværelset. Og er rimelig sikker på at jeg også skal have fat i en Lyngby vase, da jeg nok ikke lige kan få den til den pris igen.

Men i hvertfald så hvis du/I bor i eller tæt på Herning, så smut lige forbi og gør et kup. Vi har rigtig mange lækre mærker.

Skærmbillede 2014-03-10 kl. 17.07.29

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magasin