Inspiration til entreen

New in: Macbook Pro + lidt mere

Som lovet i går, skal I da lige se hvad jeg har brugt 10.000 kr. på i lørdags. Det er virkelig mange penge, men hvor må jeg sige, at det er det hele værd. Jeg har købt en macbook pro og hvor er den bare lækker. Man skal godt nok lige vænne sig til at bruge den, nu når man er vant til windows computere. Jeg skal bare lige have lagt nogle skrive og foto programmer ind på den, inden jeg går helt væk fra den gamle computer.

 photo _SAM2067_zps70dd2407.jpg

Prøv lige og se hvor flot den er. Jeg glæder mig til at bruge den her dag! Computeren er købt på baggrund af at jeg skal starte på Teko og så vil jeg gerne have en ordentlig computer, der gør som jeg vil og ikke går i strejke. Inden jeg havde købt denne skønhed, havde jeg købt en toilettaske og noget maskingtape. Det havde jeg nok ikke lige købt, hvis jeg havde vidst jeg skulle ud og spendere mange penge.  Dog kostede det kun 68 kr. i alt, så det er da ikke det der gør det store. Men det skal I da også lige se.

 photo _SAM2068_zpsc3ed6bc3.jpg

Toilettasken kostede 40 kr. og er købt i Luxo Living i Herning(fantastisk butik btw), den er fra House Doctor og den er bare så fin synes jeg, en rigtig god kvalitet. Toilettasken kan købes lige her. Masking tapet er fra Søstrene Grene, der kan man altid få en masse forskellige ting og elsker virkelig, at gå rundt og kigge derinde, så der skal jeg altid ind, når jeg er i Herning. Tapet koset 6-7 kr. stk. så det er virkelig billigt og det er jo altid godt med nogle forskellige farver.

Jeg kunne egentligt rigtig godt tænke mig at høre jer, om der er nogle af jer, der skal starte på Teko i Herning d. 2 september? 🙂

/Chalotte

Skriv en kommentar

 • Benedikte

  Hej! Jeg skal også starte på Teko, samme linje! Fin blog.
  De bedste hilsner
  Benedikte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Ej hvor spændende. Glæder mig til at møde dig. 🙂 Mange tak. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til entreen