DIY - julepynt med gran og lærkegrene

2. søndag i advent give away – gavekort på 500 kr. til Indeliv

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Så blev det 2. søndag i advent og dermed tid til en ny advents konkurrence. Så jeg håber I alle er klar til at blive forkælet og forhåbentligt i jule humør. I dag kan en heldig læser nemlig vinde et gavekort på 500 kr. til Indeliv.

Så vil du gerne forkæle dig selv, så kan 500 kr. jo række ret langt. Måske der er noget du længe har ønsket dig, men ikke haft pengene til? Så er det nu du har chancen.

Indeliv er en webshop hvor du kan finde en masse lækre design varer. Der er blandt andet brands som, Nomess Copenhagen, Wood Junkie, Nur Design, Architectmade, Natures Collection, By Nord og mange andre.
indeliv give away

Knagerække fra Nomess Copenhagen//Coco cocktail illustration fra Sanna Wieslanders//Wood Junkie ur//Nur Design bakke//Nur Design lysestage//Natures Collection langhåret fåreskind//By Nord sengetøj//Architectmade birds

For at deltage i konkurrencen skal du:
– Følge bloggen på Facebook og/eller Bloglovin
– Skrive en kommentar med hvad du går og drømmer om, af de ting du kan finde på Indelivs hjemmeside – Smid gerne et link

Held og lykke, og glædelig 2. søndag i advent! Vinderen findes d. 24 december, sammen med de andre konkurrencer der kører her på bloggen i december.

Husk også at deltag i give awayen fra sidste advent, hvor du kan vinde en valgfri plakat fra I LOVE MY TYPE. Deltag lige her.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Indeliv. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

123 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - julepynt med gran og lærkegrene