10 ting der skaber en perfekt søndags stemning

2 lette og billige DIYs til kontoret

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Før jul fik jeg faktisk ideen til disse to DIYs og lavede dem stort set med det samme, men jeg har bare ikke følt at der var plads til dem på bloggen før nu. Personligt synes jeg de passer rigtig godt ind på kontoret og får rummet til at fremstå en del mere kreativt end før, hvilket jeg selv er rigtig glad for.

Nu tænkte jeg så, at det var tid til at vise jer disse meget lette og billige DIYs til kontoret. De kan helt sikkert også anvendes andre steder end lige kontoret.

Papirsrulle ophæng

PAPIRSRULLE OPHÆNG

2 lette og billige DIYs til kontoret DIY

DU SKAL BRUGE 
Papirsrullen er købt i Ikea 25 kr.
– Trækuglerne er købt i Søstrene Grene – 24 stk. En pose med 4 koster 10,90 kr.
– Dertil brugt jeg en hvid snor, som jeg havde her hjemme

Ophænget her er egentligt vildt simpel at lave og jeg er sikker på at de fleste er jer, kan gennemskue, hvordan den skal laves ved at se på billederne. Men hvis ikke, så får I her en lille forklaring.

MINI GUIDE
Klip et langt stykke snor, garn eller andet du vil bruge til ophænget, af. Før derefter snoren i gennem trækuglerne. Jeg brugte 12 kugler på hver side. Til sidst bindes der et par knuder, for at det hele hænger sammen. Jeg binder altid et råbåndsknob, da man så er sikker på at det holder. Og så er der faktisk ikke mere til det. Let, hurtigt og ikke mindst billigt.

Alt i alt kom jeg af med 90,4 kr.

Papirsrulle ophænget kunne også fungere rigtig godt i et køkken, hvor den kan bruges til at skrive en indkøbsliste på.

OPSLAGSTAVLER I OSB

Opslagstavle

DU SKAL BRUGE
– Osb plader (eller andre træ plader), min er købt og skåret i Bauhaus
– Papirklemme, købt i Søstrene Grene

Osb pladerne var en rest jeg havde fra et skole projekt, som jeg endelig har fået brugt til noget andet. Dengang købte jeg 5 plader i A4 størrelse, til 100 kr. De blev skåret ud fra en stor osb plade, så det var ret god service fra Bauhaus’s side. Papirklemmerne var nogle jeg havde i forvejen og prisen kan jeg ikke huske. Men de rimelig billige, det er alt i Søstrene jo.

MINI GUIDE

Sæt klemmerne på træ pladen og hæng dem derefter på væggen med et søm. Da pladerne ikke er særlig store og der ikke kommer til at hænge særlig meget på dem, kan klemmerne sagtens holde pladen oppe. Derudover kan klemmerne bruges til at hænge billeder og diverse sager op med.

Prisen for disse to opslagstavler er ca. 50 – 60 kr. Så igen en rigtig billig løsning til kontoret.

Kontor

Alt i alt har begge DIYs kostet 150 kr. Derudover har det hele nok taget 1 time at lave, fra jeg havde skaffet tingene.

Jeg elsker selv de DIYs som ikke tager særlig lang tid, er vildt simple at lave og som ikke koster særlig meget. Så jeg håber at I også kan bruge dem og synes de er fine.

Har du lavet nogle spændende DIY projekter på dit kontor?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting der skaber en perfekt søndags stemning