6 fine nordiske DIYs

14 tegn på at du er besat af bolig indretning

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Indretning er en stor del at mit liv, jeg bruger oceaner af tid på at finde inspiration, nye trends, nye projekter at gå i gang med og skrive indlæg om det så du også kan følge med. Største delen af tiden foregår på internettet, men jeg finder også inspiration andre steder.

Jeg vil faktisk gå så langt at sige, at jeg er besat af bolig indretning, jeg kan simpelthen ikke få nok. Nogle gange synes min kæreste også det er for meget, men jeg synes nu det er helt tilpas. Jeg har i løbet af det sidste stykke tid, lagt mærke til hvilke ting jeg gør, for at få mit daglige fix af indretning, som jeg nu vil dele med dig, og som du sikkert også kan nikke genkendende til.

Så kan du krydse af i 8 eller derover, så vil jeg vove og påstå at du også er besat af bolig indretning.

Bolig indretning


1. Du følger et væld af bolig blogs

Bolig blogs er jo til for at skulle følges, læses og suge en masse inspiration til sig. Hver gang der kommer et nyt indlæg, skal det læses eller måske bare skimtes igennem for flotte billeder.

Husk at følg med på bloggen her og hold dig opdateret på de nyeste indlæg på: Facebook, Instagram, Bloglovin og Pinterest.

2. Instagram tjekkes flere gange dagligt

Instagram er det perfekte sted at finde inspiration og en god måde at fordrive tiden på. Det får du udnyttet til det maksimale og du kigger dit feed igennem flere gange dagligt, som minimum, morgen, middag, aften og inden sengetid.

Læs også: 10 gode grunde til hvorfor du skal bruge Instagram

3. Du elsker at læse bolig magasiner

Har du en time uden nogle planer, så er der ikke noget bedre end at læse i bolig magasiner.  Det er skønt at koble fra og finde nye lækre produkter, som kunne passe perfekt ind i dit hjem. Støder du på gamle magasiner du endnu ikke har læst, bliver disse også læst, da du sagtens kan finde inspiration i magasiner af ældre dato.

4. Du laver tit om i dit hjem

Dit hjem er din base og det sted hvor du skal slappe af, men også kunne nyde udsigten. Du kan godt gå hen og kede dig en smule og føle at dit hjem bliver uinteressant, hvis der ikke bliver flyttet rundt på tingene en gang i mellem. I gennemsnit 1-2 gang, hver anden måned.

5. Du pinner stort set alt hvad der har med indretning at gøre på pinterest

Pinterest er jo lavet for at kunne pinne og samle inspiration, og det må man sige at du også får gjort. Ser du en fed ide, et lækkert soveværelse eller en smuk stol bliver det pinnet og gemt på dine mange boards.

Skal du i gang med et nyt projekt eller en ny opgave, deler jeg 8 tips til at sætte gang i den kreative proces.

Besat af bolig indretning

6. Der er altid interiør på ønskelisten

Det er aldrig et problem for dig, at finde ud af hvad du skal ønske dig. Lige så snart julen eller din fødselsdag er ovre, har du stadig nogle lækre sager på listen som kan føres videre til næste gang, ellers kommer der hurtigt nogle nye på. Man kan jo altid bruge en ny lampe, en opgradering af porcelænet eller en lækker plaid. Trends har det jo med at skifte.

Læs også: Bolig trends i 2016

7. Det første du gør, når du træder ind i et nyt hjem er, at gå på opdagelse

Det er altid vildt spændende at se hvordan andre bor. Måske du kan få nogle gode ideer til dit eget hjem, eller du kan komme med forslag til forbedringer. At træde ind i et nyt (flot) hjem, er lidt ligesom at åbne gaver juleaften.

8. De lokale genbrugs og interiør butikker besøges ofte

Der findes ikke noget bedre end at snuse til en masse lækkert design i de lokale interiør butikker og gå at drømme lidt. Derudover bliver genbrug også besøgt, da man kan jo være heldig at finde skjulte skatte.

9. Du har stort set altid noget med ud fra Søstrene Grene

Det er altid farligt at lukke dig ind i en Søstrene Grene og selvom du siger til dig selv, i dag kigger jeg bare, er det yderst sjældent, at du kommer tomhændet ud af butikken. Der er jo så mange fine billige sager, som passer perfekt ind der hjemme.

10. Alle programmer der handler om bolig skal ses!

Tv programmet støvsuges for bolig programmer, om det er renovering af huse, huse til salg, drømme boliger, programmer og design brands eller om fif til loppemarkeder, så bliver programmerne set. Eller i det mindste optaget til når kæresten ikke er hjemme.

14 tegn på at du er besat af bolig indretning

11. Når du ser film, lægger du mærke til hvilke møbler de har og hvordan de indretter sig

Neeeej se, det er Svanen fra Arne Jacobsen! (set i How to get away with murder) Nogle gange er det bare mere spændende hvilket interiør de har i deres hjem, end hvad der egentligt sker i filmen/serien.

ps. How to get away with murder, er en yderst god serie!

12. Du elsker at prøve kræfter med gør-det-selv projekter

Du har spottet et nyt DIY projekt på Pinterest eller en af de mange interiør blogs, som du bare må prøve kræfter med, og langt største delen af tiden så lykkedes det faktisk. Derudover synes du også det er fedt, når du har “fundet på dine egne DIYs”.

13. Når dine venner, familie eller bekendte snakker om indretning, er du straks med på en lytter for ikke at tale om gode ideer

Var der nogle der sagde indretning!? Hørebøfferne er straks slået ud og du er klar til at dele ud af alle dine gode råd og vil hjertens gerne se deres hjem og kommentere på det.

14. Du elsker at tage på loppemarkeder, hvor du kan finde skjulte skatte

Loppemarkeder er ligesom slaraffenland for dig. Specielt når du får øje på design til en god pris, så er der ikke et øje tørt. Du kan bruge flere timer sådanne steder, og foretrækker egentligt at tage afsted alene, da du så har masser af tid og ikke skal distraheres af andre. Medmindre de har samme interesse som dig, så er det også vildt hyggeligt.

avocado plante

Personligt kan jeg sætte kryds ud for alle 14 tegn, hvilket jo egentligt fortæller en masse om hvem jeg er. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvor mange du kan sætte kryds ud for, og hvilke det er? (skriv gerne nummeret) 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

7 kommentarer

 • s

  Da jeg boede hjemme, gjorde jeg aldrig noget ud af indretning. Jeg tror mit værelse har set ud som det gjorde fra jeg var fjorten til jeg flyttede hjemme fra som tyve årig, med få til ingen ændringer. Nu hvor jeg bor selv er det bare blevet så meget sjovere for mig og vigtigere at mit hjem repræsenterer mig, fordi det er MIT territorie.. Giver det mening? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Jeg kan sagtens følge dig. Sådan så det faktisk også ud for mig, der var heller ikke de samme muligheder. Jeg tror at det kommer meget naturligt, når man flytter hjemme fra, at man kommer til at gå mere op i indretning. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg kan personligt sætte kryds ud for 13 ud af 14, 14 hvis jeg havde været mere flittig til at bruge min Pinterest! Møbler er godt, pyntegenstande er godt, indretning er SÅ godt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ikke dårligt! Så kommer man næsten ikke tættere på. Kan varmt anbefale Pinterest, så meget inspiration! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 fine nordiske DIYs