8 tips til at sætte gang i den kreative proces

11 Print selv plakater – Valentins udgave

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Er der nogle af jer derude som fejre valentins dag? Valentins dag her hjemme i DK er et som stadig er meget opdelt. Som jeg nævnte tidligere, så fejre vi ikke valentins dag. Men nu når den er her på søndag, så kan man da lige så godt benytte lejligheden til at fortælle sin kærlighed, hvor meget man holder af ham/hende.

Derfor har jeg lavet en masse print selv plakater, som du selv kan putte i ramme og give til den du elsker. Ydermere så passer en af de gamle print selv, jeg lavede i julen og rigtig godt ind i dette indlæg. Så den får du også lige i dag.

Print selv plakat valentins udgave

Det endte faktisk med at jeg kom til at lave 10 forskellige plakater, dog med samme tekst. Jeg synes det er super hyggeligt at sidde i Photoshop og nørde lidt, og så er det egentligt bare lidt svært at vælge et billede, som jeg synes er det bedste. Derfor blev det til 10 versioner, og du kan selvfølgelig downloade dem alle i indlægget her, så kan du også selv vælge hvad du godt kan lide.

Jeg har printet mine favoritter ud, som er dem du kan se på billederne og så har jeg brugt en i stuen, den med de sorte rosenblade og en på kontoret, den med de lyserøde metal stænger, eller hvad man nu kalder sådan noget.

print selv plakaterMy favorite sound is your voicePrint selvkontor styling

Egentligt så er plakaten lavet i A5 str. men af en eller anden årsag, kan du sagtens printe den ud i både A4 og A5, det har jeg i hvert fald gjort.

For at du kan få et bedre oversigt over alle de mange plakater, så har jeg samlet de 8 andre, jeg ikke har puttet i ramme her hjemme. Derudover bliver pdf filerne listet neden under.

valentins udgave alle prints

1. Your voice – lyserøde bogstaver
2. Your voice – muslingeskaller baggrund
3. Your voice – muslingeskaller bogstaver
4. Your voice – lyserøde muslingeskaller
5. Your voice – hvide roser baggrund
6. Your voice – hvide roser bogstaver
7. Your voice – skov baggrund
8. Your voice – skov bogstaver
9. Your voice – sorte rosenblade (den jeg har i stuen)
10. Your voice – lyserød baggrund (den jeg har på kontoret)

Og så til den “gamle” print selv plakat, som jeg også synes er super sød og passer perfekt, som valentins gave. Du kan downloade Im grateful that you are a part of my life, lige her.

Gaven i sidste minut

Nu er der altid ingen gode undskyldninger mere, du kan få fikset valentins gaven lige nu og så helt gratis. Du kan selvfølgelig også sagtens bruge den, selvom du ikke fejre valentins dag. De kan jo alle hænge oppe hele året rundt, så der igen begrænsninger.

Jeg håber du kan bruge en eller flere af plakaterne. Og del endelig din mening med mig, både i forhold til plakaterne og i forhold til valentins dag.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 tips til at sætte gang i den kreative proces