Styling - A story of hearts

10 ting du kan lave i weekenden

Fredagen er kommet og vi er snart klar til weekend. Det er altid lækkert at få lidt fritid og bruge den sammen med familie, venner, kæreste eller måske med dig selv, hvor du rigtig kan fordybe dig i et projekt eller en serie.

Formland Broste Copenhagen

Siden jeg blev freelance skribent og ikke længere skulle arbejde i butik, har jeg fået en del mere tid til at nyde livet, så at sige. Det er virkelig rart ikke at skulle arbejde stort set hver lørdag, nu kan jeg selv planlægge det, så det passer perfekt ind i mit skema. Så i og med at jeg mere fritid, så skal jeg også finde på noget at lave, så tiden ikke bare går med igenting. Hvilket indtil nu egentligt ikke har været et problem. Men derfor kan det være rart at få lidt inspiration til hvad man kan lave. Så her får du en liste over 10 ting du kan lave i weekenden.

10 ting du kan lave i weekenden

1. Spise brunch med din kæreste.
2. Du kan give dig i kast med et lækkert vægtæppe
3. Besøge Formland messen, som startede i går og slutter på søndag. Der er virkelig mange lækre produkter og smuk og inspirerende stylinger + trend områder.
4. Forkæl dig selv med et spa bad eller lækre sæber og olier til kroppen. Moodings giver lige nu 10 %, på alt fra Badeanstalten. Brug koden BADEANSTALTEN10.
5. Deltage i konkurrencen om en lækker Flash up hylde, som kan udstille og holde orden på dine stiletter.
6. Starte på en god serie. Pt. elsker jeg at se, The Vampire Diaries, The Walking Dead, Teen Wolf, Blacklist og The Big Bang Theory. Derudover kan jeg varmt anbefale How I Meet Your Mother og Gossip Girl.
7. Få styr på dit hjem, i form af at få ryddet lidt ud i alt det du ikke længere bruger. Se blandt andet min oprydnings guide.
8. Finde den plakat der passer lige netop til dig.
9. Selvom vejret ikke er det bedste lige pt. opstår der gode perioder med sol og tørvejr. I disse perioder er det oplagt at gå en lang tur, evt. i en dyrehave.
10. Besøge nogle savnede venner, som du ikke ser så tit. Det skal vi i morgen og jeg glæder mig helt vildt!

Ikebana formland

Billederne er taget i går, da jeg besøgte Formland messen. På nær det sidste billede som viser den Ikebana dekoration jeg lavede på messen. Skal du ikke ud på messen, kan du holde øje på #formland og #sweetinstawalk på Instagram, som jeg i går deltog i. Så føles det næsten som om du selv er med.

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Gode idéer! Eftersom min kæreste bor i Frankrig, står den for mig ikke på brunch med ham, men i stedet med min søde familie. Hvilket jeg selvfølgelig også ser meget frem til.
  God weekend (:
  http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det lyder også hyggeligt med familien! Man kan altid bruge en lækker brunch! 🙂 Tusind tak og i lige måde. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styling - A story of hearts