6 måder at style dine billeder på til Instagram

10 ting der skaber en perfekt søndags stemning #2

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Søndag er og bliver en dejlig stille dag og endnu bedre med det lækre vejr vi har os i dag. Der findes virkelig ikke noget bedre end at vågne op, og så skinner solen udenfor. Jeg elsker det! Så nu har jeg fået klaret dagens vigtigste gøre mål, hvilket betyder at om lidt kan jeg bare slappe af og lidt senere løbe en tur i det skønne vejr.

Men inden det sker, vil jeg sprede lidt søndags stemning, men nogle lækre sager som er med til at skabe en perfekt søndags stemning, i hvert hvis du spørger mig. For nogle søndage siden, delte jeg et indlæg med samme overskrift og tema, som du kan læse her, hvis du godt kunne tænke dig at finde nogle flere gode søndags sager.

10 ting der skaber en perfekt søndags stemning1. Lænestol//2. Sengetæppe//3. Plakat med botanik//4. Lysestage//5. Chokolade//6. Kop//7. Puf//8. Pude//9. Lysestage//10. Lammeskind

TIPS TIL DEN PERFEKTE SØNDAGS STEMNING

– Sæt dig i en lækker lænestol og læs en god bog eller tag et kig i dit yndlings magasin
– Skab en lækker søndags stemning i soveværelset med et smukt sengetæppe. Psst tag evt. dyne og pude med ind i sofaen.
– Blomster er altid et hit, desværre holder afskårne blomster ikke så længe, hæng i stedet en smuk botanisk plakat op på væggen.
– Lysestager er altid perfekte til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet og selvom det er gået hen og er blevet lidt varmere og lysere, så kan de sagtens sprede stemning stadigvæk. Mine favoritter er pt. city light og pov.
– Det er weekend og der skal hygges, derudover er påsken lige om hjørnet, hvilket betyder chokolade i lange baner. Det skal jo til på en søndag.
– En kop varm kakao er også en hygge spreder. Der er bare et eller andet over sådan en varm læskedrik og så specielt i en smuk kop.
– Bløde sager skal der altså til på en søndag, en masse puder, en hyggelig puf og et lækkert lammeskind, så kommer man næsten ikke tættere på søndags stemningen.

Vil du gerne have flere bud på ting der skaber en perfekt søndag, så læs med i det første indlæg i denne række: 10 ting der skaber en perfekt søndags stemning.

Som sagt skal jeg ud og nyde det gode vejr med en løbetur senere, men hvad skal du egentligt bruge din søndag på? 

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 måder at style dine billeder på til Instagram