Skal vi være sociale? Følg med på de sociale medier

10 kontorredskaber du kan bruge til styling af dine billeder

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

10 kontor redskaber du kan bruge til styling af billederEndnu en gang er jeg klar med en omgang tips til at hvordan du kan style dine billeder eller rettere sagt 10 kontorredskaber du kan bruge til styling af billeder. For noget tid siden, eller faktisk ret længe siden udgav jeg 6 måder at style dine billeder på til Instagram, hvilket var en stor succes. Så jeg har faktisk haft ideen til dette indlæg i længe, dog på grund af det midlertidige ophold i København, har jeg ikke haft mulighed for at kunne lave det. Men altså du har jo også haft sommerferie, så der var jo slet ikke tid til at tænke på styling af en masse billeder.

I hvert fald har jeg været en tur i gemmeren for at finde nogle redskaber fra kontoret, som er perfekte til styling af diverse billeder. Jeg vil i hvert fald personligt, selv til at bruge dem lidt mere. Det er sjovt at kunne lave nogle gode billeder, som både du her på bloggen og dem der følge med på Instagram kan lide. Det eneste jeg har været ude og købe, er de fine spiral clips fra Søstrene Grene, hvilket jeg egentligt ikke manglede, da jeg havde nogle almindelige i forvejen. Men altså de er da bare for fine, så de skulle med hjem.

Kontor redskaber1. PAPIRSCLIPS
Papirsclips er altid et hit, eller de er i hvert fald pæne på billeder. Specielt når de er guld eller sølv, alt afhængig af sammenhængen. I sidste uge tog jeg en tur i Søstrene Grene, for at se om jeg kunne finde nogle sager til dette indlæg, men det endte faktisk med at jeg kun fandt de runde papirsclips, som er på den hvide bakke. Dem kunne jeg ikke stå for og synes det er fedt når noget er lidt anderledes. Jeg kom kun af med omkring 10 kr. Billigt!

2. TEGNE OG SKRIVE REDSKABER
Jeg bruger en del tegne og skrive redskaber i skolen, hvilket også betyder jeg har en del at vælge i mellem, dog er de sorte her mine yndlings til begge opgaver. Men nu det nok ikke sikkert at du har lige så mange at vælge i mellem, men jeg er sikker på du bare har en. Det er altså ret pænt med en pæn blyant eller kuglepen på en notes bog.

Nur og normann bakker3. BAKKER
Bakker kan bruges til alt og i alle hjemmets rum. Derfor også perfekte til styling af billeder. De er gode til at give en ro og en ramme på billeder, hvilket jeg er vild med. Derudover så skaber de også bare lidt mere orden i de mange små sager man måtte have. NUR bakkerne og de nye bakker fra Normann Copenhagen er klare favoritter.

4. BÅND
Alle kvinder eller mænd for den sags skyld, der elsker at pakke gaver ind, så de bliver fine og indbydende skal have bånd i huset. Det gør virkelig en gave elegant og smuk, se bare denne gave jeg pakkede ind for en uge side. Bånd er ikke bare gode til gaver men også på billeder. De giver et dejligt blødt udtryk og kan selvfølgelig fåes i diverse farver, så de passer til udtrykket. Båndet her er købt i Søstrene Grene.

Pilea plante5. PLANTER
Planter, planter og atter planter. Selvom vi har hørt, læst og set planter i massevis i de sidste par, så stopper det altså ikke. Hvilket jeg personligt er ret glad for. Planter er nemlig fantastiske til at live rum og billeder op. Så brug dem alle de steder du kan og hvor det giver mening.

Design kort og note blok6. DESIGN KORT
Læser du magasiner, går på messer eller besøger boligbutikker kan du ofte være heldig at erhverve dig en del design kort. Du kan selvfølgelig også købe dig til dem i diverse bolig butikker, dog er de oftest A5 størrelse. Jeg har efterhåndet et stort lager, som jeg kigger i engang i mellem, hvis jeg skal style billeder eller skifte ud i rammerne rundt omkring.

7. NOTESBLOK 
Når man sidder på kontoret er det altid rart at kunne skrive sine tanker ned, derfor er en notesblok eller notesbog nødvendig. De er også rigtig fine på billeder, specielt hvis de er lidt fine og anderledes end en almindelig hvid eller gul.

Styling af billeder8. PAPIRSKLEMME
Klemmerne her er fra HAY og da jeg købte dem, tænkte jeg straks at de var perfekte til billeder. Ja nok en sjov ting at købe ting for, men hvorfor ikke? Jeg synes i hvert fald at de er fine og så er de da også kommet til nytte på andre måder her hjemme.

Sakse9. SAKSE
Jeg har en eller anden svaghed for flotte sakse, og selvom jeg ikke har den største saksesamling, så er jeg virkelig fan af den alligevel. Jeg krydser fingre for at den bliver større i fremtiden. Men i hvert fald så er sakse fine på billeder, hvis det ikke lige er de almindelige orange sakse fra Bilka. De skal helst være design eller retro, så dur det. De to øverste sakse er fra HAY og den nederste fra Nomess CPH.

10. SILKEPAPIR
Silkepapir fungere godt som baggrund eller hvis man vil ændre strukturen på et billede. Det kan godt blive kedeligt hvis det altid er den samme baggrund man bruger på sine billeder.

Papirclips og diverse kontor sagerPapirsclips fra Søstrene Grene//NUR bakke//Normann Copenhagen bakke//HAY urtepotte//Pilea plante//Vee Speers//Alfabetdyr//Tom Dixon notesblok//HAY Papirsklemmer//HAY sort saks og guld saks//Nomess CPH saks

Mangler du inspiration til hvordan du kan style dine billeder, så har jeg skrevet indlæg om netop dette: 6 måder at style dine billeder på til Instagram

Indlægget indeholder affliate links

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi være sociale? Følg med på de sociale medier