Efterårets trends og nyheder i følge Formland

10 køkkener der ikke er bange for farver

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Okay et køkken kan jo i og for sig ikke være bange for noget, men du ved da vel hvad jeg mener? Når vi indretter os, specielt i et køkken, så har vi det med at vælge løsninger uden for mange farver, da vi er bange for at vi bliver træt af farven. Vi vil ofte hellere  have et lyst og elegant køkken.

Men hvorfor skal et køkken være helt uden farver? For det ser jo vildt godt ud hos dem, som tør at bruge farverne. Jeg har fundet 10 eksempler på køkkener der ikke er bange for farver og hvor det virkelig fungerer godt i hele rummet. Sjovt nok ledte jeg bare efter lækre køkkener hvor farver var i centrum, alligevel så var det de samme farver som gik igen. Nemlig grøn, blå og lidt lyserød.

Overvejer du at male en eller flere vægge i en flot farve, så deler jeg nogle gode grunde til hvorfor den skal være grøn.

DE GRØNNE KØKKENER

grønne farverCocolapine Design

brug farver i indretningenBolig Magasinet

farverBerlingske

nordisk Sf girl by bay

inspiration til køkken med farverFrenchy fancy

DE LYSERØDE KØKKENER

10 Køkkener der ikke er bange for farverBolig Magasinet

pantone 2016 French by Design blog

DE BLÅ KØKKENER

køkken med blå tonerBoligliv

køkkenVouge Living

indretning af køkkenFotografando a Mesa

Er de ikke bare flotte? De giver i hvert fald mig lyst til at prøve farver af i køkkenet. Man kan jo bare vælge at male en væg eller male køkkenlågerne. Fortryder man er det let at male om igen.

Er du blevet inspireret, men måske har brug for lidt mere inspiration har jeg lavet flere indlæg om farver: Derfor skal du male din væg grøn og 10 tips til at indrette dit hjem med farver.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårets trends og nyheder i følge Formland