7 Møbler til en lille entre + 4 gode tips

10 gode grunde til hvorfor du skal bruge Instagram

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Så blev det endnu engang weekend og hvor er det bare skønt. Selvom vi nu har været i gang i 3 uger, synes jeg stadig det er lidt hårdt efter juleferien. Jeg er endnu ikke kommet ind i den gode rytme, hvor man bare vågner om morgenen og så er man klar til en ny dag. Men det kommer forhåbenligt snart.

I dag tænkte jeg ville dele 10 gode grunde til hvorfor du skal bruge Instagram, hvis du ikke allerede gør det. Instagram er nok mit favorit sociale medie og et man kan bruge uendelig meget tid på. Men der er også nogle taktiske dele i det, som jeg vil dele med jer.

10 grunde til hvorfor du skal bruge Instagram 2

1. Find uendelig meget inspiration

Der findes ikke det, du ikke kan finde på Instagram. Er du vild med træning, mode eller bolig indretning, så er det det helt rette medie for dig. Man kan hurtigt blive betaget af andres hjem eller deres tøj stil. Inspiration er en rigtig vigtig faktor både i forhold til bolig indretning, men også i forhold til alle andre områder. Bliver du ikke inspireret kan det være svært at blive ved med at træne eller bruge nye trends.

2. Få gode ideer til dit hjem

Når man dagligt bruger Instagram, får man også en masse gode ideer til sit hjem eller hvilke retter man kan lave. Det er en af de ting som jeg sætter pris på ved dette medie. Det er altid rart at se billeder af hvordan andre har gjort, og så måske prøve det selv.

3. Del din passion

Har du en passion som du ikke kan leve uden. Så brug Instagram! Del ud af dine oplevelser, dit hjem, den mad du har lavet eller den træningsøvelse du elsker. Mennesker er af natur nysgerrige og elsker at se hvad andre gør. Ved at bruge Instagram “korrekt” kan man nå ud til rigtig mange mennesker, og er man heldig vil de måske følge med i dine næste projekter.

Instagram er et fantastisk redskab til at dele sine smukke billeder. Jeg elsker at se smukke billeder af god kvalitet på insta. Og det skal det gerne være hele vejen igennem feedet, ellers er det ikke noget ved.

10 grunde til hvorfor du skal bruge Instagram4. Finde unikke produkter

På grund af et medie som Instagram, har vi let kunne dele de ting vi har i vores hjem eller det nyeste tøj vi har købt. Det har også været med til at skabe en tendens, at vi gerne vil eje det alle andre har, da det ser godt ud på billeder. Men vi begynder nu at individualisere os noget mere fra de andre. Vi vil nu gerne have det de andre ikke har, altså nogle unika produkter. Og det kan du også finde masser af på Instagram.

De fleste virksomheder der har et visuelt produkt, vælger nemlig at bruge Instagram, som et sted hvor de kan få feedback og forhåbenligt vokse sig større. Så vær opmærksom på mindre virksomheder, der har unika produkter og så kan du hurtigt få skabt din helt egen stil.

5. Du holder dig hele tiden opdateret på de nyeste trends og produkter

Denne grund er også en af mine favoritter. Da jeg elsker bolig verdenen og gerne vil opnå en karriere i den engang, er jeg nød til at holde mig opdateret. Og her går Instagram det rigtig let for en som mig. Man kan hele tiden følge med i de nyeste trends og de forskellige brands, deler hele tiden ud af deres nyeste produkter.

6. Du ved hvad du skal skrive på din ønskeliste

Dette punkt kan både være godt og skidt, men jeg ser det nu mest som en positiv grund. Når du bruger Instagram på daglig basis, ser man rigtig mange ting som man gerne selv vil eje. Og det er da rart at man ved hvad man skal putte på sin ønskeliste, så du ikke skal gå og tænke over det i flere uger op til din fødselsdag eller jul.

7. Skab dig et netværk

Går vi lidt væk fra de mere fritids baseret grunde, og tager iværksætter brillerne på. Så findes der også mange gode grunde til at bruge Instagram, hver dag! Du kan nemlig skabe dig et godt og solidt netværk og ydermere en kundekreds. Er du designer, fotograf, mad entusiast, personlig træner eller stylist. Så brug for guds skyld Instagram.

Selvom det kan være en lang og hård kamp, så er det da fedt den dag hvor du skal starte din virksomhed op, at du har et godt antal følgere på Instagram. De kunne jo gå hen og blive dine kunder.

10 grunde til hvorfor du skal bruge Instagram 3

8. Personlig branding

Denne grund hænger nok også sammen med den ovenstående, dog er den mere personlig og ikke så business orienteret. Så vil du gerne skabe dig et navn, så er Instagram også en god måde at gøre det på.

Det kan være en rigtig god måde at vise ens kommende arbejdsgiver at du er god til dit område, eller at du har en passion for det du gør. Derudover er det en god måde at skabe sig en stemme og gøre opmærksom på sig selv. Dette kunne jo være du kunne få en job i en virksomhed, der fandt dig på Instagram. Hvor fedt kunne det ikke lige være?

9. En perfekt løsning til at skabe opmærksomhed omkring dit firma

Har du i forvejen startet et firma, så er Instagram en fantastisk måde at skabe opmærksomhed omkring sit produkt. Derudover er det ganske gratis. Du kan selvfølgelig også vælge at betale for markedsføring på Instagram. Dog er min personlige mening at man kommer længere med gode billeder og et godt produkt, som folk selv vælger at ville følge, frem for de sponsorerede billeder, man nu kan finde i sit feed. Mest fordi billederne ofte ikke er specielt inspirerende og egentligt bare irritere mig.

10. Hvis du keder dig, kan du fordrive tiden med smukke billeder

Den sidste grund til at bruge Instagram, er det er et fantastisk redskab til at fordrive tiden med. Så hvis du keder dig og gerne vil se på smukke billeder, så skal du bruge Instagram.

Så hvad venter du på? Skynd dig at komme i gang med at bruge det. Husk at du også kan følge mig på Instagram – @chalottekruse.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 Møbler til en lille entre + 4 gode tips