Om at gøre en god gerning

10 DIY projekter til sommerferien

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Lamper diy sommerTøjplanterBolig indretning  Kugle lampe//Ledning m. kugler//Sko opbevaring//Lampe//Håndklæde stang//Garderobestang//Succulenter//Skammel//Hylder//Transparante rammer

På torsdag har jeg sommerferie, og hold op hvor jeg glæder mig. Selvom jeg nok skal arbejde en del, så skal jeg forhåbentligt også lave en masse DIY projekter. Derfor har jeg i dag fundet 10 simple DIY projekter, som er forholdsvis nemme at gå i gang med.

Så ved du ikke helt hvad du skal bruge din sommerferie på, så har jeg fundet nogle gode ideer til dig. Jeg tror jeg skal have prøvet at lave mine egne succulenter, det er simpelthen så hyggeligt at have en masse planter, og især når man ikke har betalt penge for dem. Derudover har jeg været vild med Frk. Overspringshandlings transparante rammer i længe, så dem skal jeg nok også lige have lavet. 🙂

Er der nogle af projekterne du kunne tænke dig at lave i sommerferien? 🙂

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

8 kommentarer

 • Jeg kunne godt finde på at lave de skohylder ud af de betonblokke, de er vildt fede 🙂

  http://Www.pernille-weidich.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det er de! Og så er det bare super let at lave 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt med noget inspirration 😀 Der går desværre tre uger før jeg har ‘sommerferie’, som desværre bare skal gå med at lave opgave :-/
  Men mon ikke der bliver tid til lidt krea 😉
  Ha’ en rigtig dejlig sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Årh det lyder ellers lidt hårdt! Håber du får tid til at slappe af og være krea 😉 Mange tusind tak og i lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får desværre først ferie på torsdag om en uge, og så går turen nærmest direkte til Roskilde, men når jeg kommer hjem igen skal der helt sikkert pusles om lejligheden! Vil især gerne have gjort noget ved entreen, hvor vi netop har den fede beton-sko-ordning, men rummet er desværre så mørkt, at de ikke rigtigt kommer til deres ret. Det må kunne fikses! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Der er heller ikke længe tid! 😀 Det lyder også godt. 🙂 Ja det kan det sikkert, mon ikke du får klaret det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God ferie fra på torsdag.
  Glæder mig også til ferie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Mange tak. Det kan jeg godt forstå. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at gøre en god gerning