Shop dine julegaver hos Indeliv og spar 20 %

1. søndag i advent give away – I Love My Type

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Så blev det 1. søndag i advent, hvilket betyder at vi for alvor sætter gang i juleræset. Julemusikken bliver tændt, julepynten er hængt op, måske er der købt et par gaver og sidst men ikke mindst, så bliver der sat gang i en masse jule halløj her på bloggen.

I Love My Type er ikke en ukendt virksomhed, her på bloggen. Jeg har nemlig flere gange snakket om dem og delt billeder af deres fine produkter. I løbet af de sidste par år, har denne lille virksomhed nærmest stormet frem i design verdenen og jeg er også vildt begejstret for deres produkter.

I love my type – Plakat og ramme fra I Love My Type –

Når men i hvert fald, så er det 1. søndag i advent og det betyder jo at der skal deles gaver ud. Så nu kan en af jer, vinde en valgfri plakat fra I Love My Type.

For at være med i konkurrencen skal du:
– Følge I Love My Type på Instagram
– Være fast læser af bloggen, hvilket betyder at du skal følge bloggen på Bloglovin og/eller Facebook. Derudover må I også meget gerne følge mig på Instagram, (@chalottekruse) dog ikke et krav.
– Skrive en kommentar her på bloggen med hvilken plakat du kunne tænke dig, hvis du vandt. Du kan finde dem lige her.

Give away

Vinderen trækkes d. 24 december, sammen med de andre give aways, der vil blive holdt her på bloggen. Held og lykke, og glædelig jul. Hvor har jeg dog glædet mig til at kunne sige det!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

64 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop dine julegaver hos Indeliv og spar 20 %